المنوعات
منة فضالي تعلن اختطاف مساعدتها الشخصية
كشفت الفنانة المصرية منة فضالي، عن تعرض مساعدتها الشخصية لـ“الاختطاف“، مشيرة إلى أنها كانت قادمة إليها في موقع التصوير، قبل ”اختطافها“.
وكتبت فضالي عبر حسابها على ”فيسبوك“: "صباح الخير عليكم جميعا، أنا للأسف في موقف مش عارفه اتصرف في، المساعده بتاعتي اختفت وهي جايلي علي التصوير من اول امبارح وكل ده اهلها بيدور عليها في المستشفيات والاقسام".
وأضافت عن تفاصيل الحادثة: ”آخر حاجة كانت راكبة اوبر، وكانت جايالي على المدينة، بعديها تليفونها اتقفل ومن الساعة ٦ المغرب واتفتحت دقيقه الساعة ١٢ بليلد معرفناش نعمل حاجه واستنينا يعدي ٢٤ ساعه علشان نعمل محضر بعض المستشفيات هي مش موجوده فيها".
واختتمت منشورها قائلة: ”الواضح انها اتخطفت، وحقيقي انا مش عارفه اعمل حاجة، ودي أول مره معرفش اتصرف فا اللي يقدر يساعدني يبقي كتر خيرو، هي ساكنه في الزاوية، وللاسف معنديش تفاصيل لا رقم العربيه الاوبر لانها كانت مش ظاهره ولا اي حاجة، رجاء اللي يقدر يعمل حاجه يبقي كتر خيره".
سيريانيوز
TAG: منة فضالي
الشيباني يطالب بضغط دولي لوضع حد للهجمات الاسرائيلية على سوريا
الحوثيون يستكملون السيطرة على منطقة باب المندب بعد انتشارهم في جزيرة ميون
بعد زيارته لدمشق.. فيدان: بحثنا ترتيبات زيارة اردوغان المرتقبة لسوريا ودعم وحدة أراضيها
احتجاجات وقطع طرقات في مناطق دير الزور والحسكة والرقة تنديداَ برفع سعر المحروقات
وزارة الطاقة توضح أسباب رفع أسعار المشتقات النفطية
الامن الداخلي يوضح تفاصيل حول الأحداث داخل سجن عين العرب
من جبل الشيخ.. وزير دفاع اسرائيل: لن ننسحب من المنطقة.. والخارجية السورية ترد
سوريا تدعو للكشف عن مصير السوريين المختفين قسراً لدى إسرائيل
الشيباني: متمسكون بخيار الحل الدبلوماسي والعمل على انهاء الاعتداءات والتوغلات الإسرائيلية


